Известие

Collapse
No announcement yet.

ОБОРОТИ ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ОБОРОТИ ???

Колеги поредната играчка закачка.При палене при студен двигател оборотите ми са към 600.След като натисна няколко пъти педала (6,7) на газта и нещата се нормализират и отиват към 900.
    При горещ двигател наблюдаваме обороти от 500 и тресе да си ебе мамата в купето,а като пусна и климатика глей какво става,колата няма ряз никакъв ама поне не гасне.Оборотите падат на 400.Истината е че и карам колата с малко шано нафта и още от самото начало на потегляне след като заредих резорвоара се усети спад на оборотите. Увеличих оборотите и сега се усеща разлика,голяма разлика от към положително,обаче си се усеща че са увеличени драстично,а на оборотомера показва 900 ( несъответсвтия )
    Алфа Ромео 146ТD 97 - Мега яката

смени си горивен и въздушен филтър .и виж тогава как ще е .
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
    Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

нови са е колега

Comment

Виж колега и до голяма степен зависи и от нафтата с която караш !!!
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ей за това не сипвам такава нафта и всеки дето кара бензим ми се чуди. Вика ми намери за по левче нафта и си свиркай.
          Е въпреки, че не се къпя в пари, предпочитам да си сипвам на бензиностанцията да давам по 5лв на 100км от горе и да си ми е спокойно не да се чуда дали няма да запуша дюзи и т.н.

Аз не съм си взел кола за да песта от гориво, ако исках да песта от гориво, щях да си джиткам с обществения транспорт

Comment

ммм нещата се оправиха с оборотите,наистина бяха мн малки но вече са ОК.обаче нещо вентилатора на парното се ебава.духа спира пак духа.като го спра некой път неиска да тръгва,сега съм го оставил на 3 вклучено и нз дали като слезна сега ще запали ли ?

Comment

Първоначално публикувано от Maximil Покажи съобщение
              ммм нещата се оправиха с оборотите,наистина бяха мн малки но вече са ОК.обаче нещо вентилатора на парното се ебава.духа спира пак духа.като го спра некой път неиска да тръгва,сега съм го оставил на 3 вклучено и нз дали като слезна сега ще запали ли ?
              Е що да не запали?

Comment

не е човеко,исках да кажа незнам като запаля колата дали ще тръгне да духа от парното !!!

Comment

Working...
                X